Ieskats trešajā Latvijas bāku kalendārā. Autors Raimonds Rāts.

2015. gada kalendārā iekļautās bākas: Salacgrīvas, Daugavgrīvas, Papes, Akmeņraga, Ovīšu, Liepājas, Ainažu, Užavas, Ķurmraga, Miķeļbāka, Slīteres un Mērsraga bākas.

Informācija par iespējām iegūt kalendāru savā īpašumā sekos.

This Post Has 7 Comments

  1. mARIS

    Uz kalendāru labprat pieteiktos

  2. Seakayak.lv

    Solītā info par kalendāriem. Rozes grāmatnīcā pieejami par ~ 13,5 Eur, piesakoties pie mums “forvardējam” pie Raimonda – tur lētāk. Kurzemē var dabūt no mums.

  3. mARIS

    kaitserfings.lv
    vai
    surfline.lv
    24. janvāris

  4. La Marie

    Beidzot arī es esmu tikusi pie abiem Raimonda šā gada bāku kalendāriem! 🙂
    Nekā personīga, bet gribu izteikt komplimentus un uzslavas. Vēroju un salīdzinu Raimonda veikumu, sākot ar pirmo kalendāru. Progress bilžu kvalitātes, sižetu un kompozīcijas ziņā ir ievērojams. Dod Dievs katram profesionālim tik perfektas bildes uzņemt, kas bez Photošopa vai Lightrooma ir uzreiz gatavas lielformāta iespiešanai!!!!!
    Vienīgi, man “mazuma mānija”piemetās – ļoti sagribējās, lai kalendārs būtu lielāka izmēra! 🙂
    Raimond, paldies Tev! Nakts bildes ar zvaigznēm un gaismas spēlēm piekrastes ūdeņos ir ļoti, ļoti skaistas!
    Kaut es tādas bildes spētu nofočēt… 🙂

    Lai Tev nezūd iedvesma un spēks turpināt fotografēt! Ļoti ceru, ka tradīcija turpināsies arī nākamgad.

    p.s. Laikam visi kalendāri nav izpārdoti!? Varbūt varam kaut kā palīdzēt autoram? Kā kompensāciju vismaz par odiem un salšanu naktīs pie jūras…kas tagad priecē mūs ar bildēm siltās istabās pie sienas?! 🙂

  5. Aina Gailīte

    Sveiciens Rātam! Apsveicama uzņēmība un pacietība. Mans paldies par informāciju – tagad zinu pat kurā gadā daža bāka pārkrāsota. Nakts bildes (Ķurmrags ārpus konkurences) ir jaukas, bet man patīk no foto iegūt maksimumu. Vēl jau var pārbaudīt dažādus rakursus, jo salīdzinot vienas bākas četras bildes, rodas doma – bet kā būtu no šīs puses. Aizsūtīju kalendāru uz Holandi savam paziņam, kas izdod glancētu žurnālu: bākas – tas ir ekskluzīvs sižets.
    Tad nu, Raimond, jāizsver sava darba ekskluzivitāte un drukas skaudrā realitāte. Vienalga, vai būs turpinājums tagad, vēlāk vai nebūs – sirsnīgs paldies par Latvijas skaisto bāku izcelšanu saulītē. Jūs esat darījis labu darbu teicamā kvalitātē.

  6. Egmonts

    Tā kā grūti izdibināmā veidā esmu kļuvis par abu Raimonda jauno kalendāru laimīgo turētāju, man arī vajadzētu mazliet izteikties! Kombinācija veiksme, talants un pacietība ir trīs locekļu reizinājums. Ir gadījies pavērot Raimondu viņa nepagurstošajā darbībā un centienos. Ar tik lielu centību un pacietību var kalnus gāzt! Un rezultāts ir! Šobrīd īpaši priecē aktuālā februāra bilde lielākajā kalendārā ar Salacgrīvas bāku. Tas, ka autors nav nobijies laba kadra dēļ pašu bāku nelikt priekšplānā, bet veiksmīgi iemūžināt apkārtnes ziemīgi naksnīgo noskaņu. Atzīstami.

  7. Luīze

    Raimond, Paldies, par bāku kalendāriem! Īsts baudījums! Cieņā, Jūras laivas

Comments are closed.